Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Title Image

Barnas dansreise

Unge og barnas dansreise

unge og barnas danse-reise er en program for barn mellom 4 - 14 år. Øktene fokuserer på å lære de unge om de forskjellige dansestilene innenfor Afro-Fusion som er Afrikanske danser, både moderne og tradisjonelle. Dans er en viktig og morsom form av fysisk aktivitet som vil bidra med å styrke barnas utvikling, både kognitivt og rasjonelt. Gjennom dans får barna muligheten til å bevege seg og sosialisere på en naturlig, og gøyal måte. I tillegg til det så vil de også lære om andre kulturer, og musikk og sin egen som vil være med på å styrke deres mestring og selvfølelse. Denne serien deles i 3 forskjellige moduler:
M1: Musikk og grunnleggende dansebevegelser
M2: Dans og dansestiler
M3: Viderekommende - 3 forskjellige dansestiler Alle modulene vil være en time i uken og 4 ganger i måneden. Du kan velge å følge fra m1 til m3 eller velge kun en av dem som er ønskelig. Pris
M1:
Timevis: 240kr
Måned: 960 kr M2:
Timevis: 250 kr
Måned: 1000 kr M3:
Timevis: 260 kr
Måned: 1030 kr M1, M2 og M3: 2100 kr NB! Barna blir bli plassert i samme aldergruppe. Vi avventer med å starte timen pga pandemien. Oppdatert informasjon kommer fortløpende.

Book en workshop

Book en workshop

Book en workshop