Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Title Image

Om Oss

Om Oss

Formålet med Dance4U er å kunne empower og inspirere kvinner,unge jenter og barn til å leve et sunt og aktivt liv. Dette gjør vi ved å skape en arena hvor positivitet, fellesskap og personlig vekst i seg selv og andre skjer via fysisk aktivitet, musikk og ernæring. Sammen så fremmer dette også psykisk og fysisk helse.

Dette gjør vi via fysisk aktivitet, musikk og kostholdsveiledning i en arena hvor positivitet, fellesskap og personlig vekst i både seg selv og andre er hovedfokuset (Les mer om tilbudene vi har her). Sammen så fremmer dette også psykisk og fysisk helse.

Kroppsbevegelse er en viktig faktor i å ha det godt med seg selv, og forskning viser at fysisk aktivitet er med på å forebygge og lindre både fysiske og psykiske plager. Mye av det vi opplever i psyken som for eksempel stress, tristhet og angst, kan kjennes på kroppen i form av muskler plager, hodepine, tretthet og stølhet – dans og fysisk aktivitet er derfor hovedfokuset vårt og brukes som verktøy til å forebygge og styrke oss psykisk og fysisk.

Dance4U er et trygt og inkluderende arena som fremmer de overnevnte punktene.